Sodobna priprava hrane, učbenik
11.50 €
Učbenik za izbirni predmet v 7., 8. in 9. razredu
Avtorica: Milena Suwa Stanojević
Učbenik sledi vsem ciljem (tudi izbirnim) iz učnega načrta in podaja vsebine o živilih in pripravi hrane. Učbenik ima tudi besednjak – razlaga novih pojmov, nekaj predlogov za samostojno delo in zanimivosti. Na koncu poglavij so vprašanja za preverjanje in utrjevanje znanja.
ISBN: 978-961-7038-13-2
Sklep o potrditvi učbenika: 613-1/2019/153
več
Tehnični podatki: format: 21 cm x 27,5 cm; obseg: 36 strani; tisk: barvni; vezava: zvezek
Vzorčne strani:
vzorčne strani SPH
Zakaj izbrati naša učna gradiva?
- Učbenik je potrdil Strokovni svet RS za splošno izobraževanje
- Na svež, nazoren, razumljiv in sistematičen način podajajo predpisane učne vsebine.
- So sodobna in strokovno podprta z najnovejšimi dognanji s tega področja.
- Spodbujajo k rabi obravnavanih vsebin v praksi.
- Besedila spremljajo bogato in premišljeno izbrana slikovna gradiva.
- Prilagojena so razvojnim značilnostim učencev in učenk ter podprta s primeri iz vsakodnevnega šolskega in zunajšolskega življenja.
- Zgradba besedil olajšuje berljivost in razumevanje, kar prispeva k njihovi učni učinkovitosti.
- Razvili smo jih v sodelovanju z učitelji osnovnih šol, univerzitetnih profesorjev in raziskovalcev.
- Vsebujejo predloge za samostojne projekte in recepte za pridobivanje kuharskih veščin.
- V elektronski obliki so dostopna na naših spletnih straneh.
Dodatne informacije
Teža | 0.13 kg |
---|