Sodobna priprava hrane, učbenik

11.50 

Učbenik za izbirni predmet v 7., 8. in 9. razredu

Avtorica: Milena Suwa Stanojević

Učbenik sledi vsem ciljem (tudi izbirnim) iz učnega načrta in podaja vsebine o živilih in pripravi hrane. Učbenik ima tudi  besednjak – razlaga novih pojmov, nekaj predlogov za samostojno delo in zanimivosti. Na koncu poglavij so vprašanja za preverjanje in utrjevanje znanja.

ISBN: 978-961-7038-13-2

Sklep o potrditvi učbenika: 613-1/2019/153

več

Tehnični podatki: format: 21 cm x 27,5 cm; obseg: 36 strani; tisk: barvni; vezava: zvezek

 

Vzorčne strani:
vzorčne strani SPH

Zakaj izbrati naša učna gradiva?

  • Učbenik je potrdil  Strokovni svet RS za splošno izobraževanje
  • Na svež, nazoren, razumljiv in sistematičen način podajajo predpisane učne vsebine.
  • So sodobna in strokovno podprta z najnovejšimi dognanji s tega področja.
  • Spodbujajo k rabi obravnavanih vsebin v praksi.
  • Besedila spremljajo bogato in premišljeno izbrana slikovna gradiva.
  • Prilagojena so razvojnim značilnostim učencev in učenk ter podprta s primeri iz vsakodnevnega šolskega in zunajšolskega življenja.
  • Zgradba besedil olajšuje berljivost in razumevanje, kar prispeva k njihovi učni učinkovitosti.
  • Razvili smo jih v sodelovanju z učitelji osnovnih šol, univerzitetnih profesorjev in raziskovalcev.
  • Vsebujejo predloge za samostojne projekte in recepte za pridobivanje kuharskih veščin.
  • V elektronski obliki so dostopna na naših spletnih straneh.

Dodatne informacije

Teža 0.13 kg